The RODEO

Journalism Interviews

Samuel Diaz, Writer

Hang on for a minute...we're trying to find some more stories you might like.


Email This Story






Name: Stephanie Martinez

Quote: “What’s a good quote Kallie?”

Age: 15

Grade: 9th

Question 1: How many siblings do you have?

Answer: From the ones I know of, 8.

Question 2:Wendy’s or Chick-Fil-A? Why?

Answer: Chick-Fil-A because they have the best chicken nuggets and frosted lemonade

Question 3: Where do you see yourself in 25 years?

Answer: Successful, not divorced with twins.

 

Name: Kallie Jost

Quote: “Make your life a masterpiece”

Grade: 9th

Question 1: What school did you come from?

Answer: From Parker Colorado

Question 2: Do you consider yourself violent?

Answer: No, kids just piss me off.

Question 3: Do you want children?

Answer: No, they are gross.

 

Name: Paul Rodriguez

Quote: “Eat chicken, I don’t know stay hydrated.”

Age: 14

Grade: 9th

Question 1: Where did you come from?

Answer: El Paso

Question 2: Favorite place to eat? Why?

Answer: Wingstop, its my favorite food.

Question 3: Do you see yourself on TV in the future?

Answer: Yes playing football

 

Name: Briana Solis

Quote: I don’t know any quotes”

Age: 15

Grade: 10th

Question 1: When did you start wearing glasses?

Answer: This year because i’m blind.

Question 2: Chipotle or Subway? Why?

Answer: Chipotle because better taste.

Question 3: Are you living in mars in the future?

Answer: Maybe, because mars is pretty cool.

 

Name: Ignacio Villalobo

Quote: Skeet fast and do your work”

Age: 14

Grade: 9th

Question 1: What elementary did you come from>

Answer: Brow International

Question 2: What would you do if the building was on fire?

Answer: Get out from the nearest exit.

Question 3: What do you want for christmas?

Answer: Acoustic guitar.

 

Name: Omar Cabral

Quote: “Four doors for the whores”

Age: 27

Grade: 12th

Question 1: When was the first time you grew your facial hair?

Answer: 7th grade.

Question 2: What are your plans for today?

Answer: Go home, drink some unknown mexican beverage, eat some maruchan and fall asleep.

Question 3: What are you going to do after graduating college?

Answer: Open up minecraft and create a new world.

 

Name: Cesar Rodriguez

Quote: “A man is but the product of

his thoughts, what he thinks he becomes”

“It never hurts to have two”

Age: 17

Grade: 12th

Question 1: When did you get your first little lazer dot (birthmark)? How?

Answer: At age 3, it just came out of nowhere.

Question 2: How do you like to cook your eggs?

Answer: Scrambled with chorizo.

Question 3: Are you having a dog as a pet when you’re older?

Answer: Yes, a blue nose pitbull

 

Name: Armando Irazabajr

Quote: “We’re not looking for peace”

Age: 14

Grade: 9th

Question 1: What’s your favorite season? Why?

Answer: Fall, it’s not too cold or hot.

Question 2: What is your favorite cereal?

Answer: Cinnamon Toast Crunch

Question 3: Where do you want to live in the future?

Answer: Japan.

Print Friendly, PDF & Email
Leave a Comment

If you want a picture to show with your comment, go get a gravatar.




Navigate Left
Navigate Right
The student news site of West Early College
Journalism Interviews